Alpský okruh a Bodamské jazero

, autobusový poznávací zájazd, Alpský okruh a Bodamské jazero, Dolomity , autobusový poznávací zájazd, Alpský okruh a Bodamské jazero, Dolomity , autobusový poznávací zájazd, Alpský okruh a Bodamské jazero, Friedrichshaffen , autobusový poznávací zájazd, Alpský okruh a Bodamské jazero, Innsbruck , autobusový poznávací zájazd, Alpský okruh a Bodamské jazero, Mainau , autobusový poznávací zájazd, Alpský okruh a Bodamské jazero, Mainau , autobusový poznávací zájazd, Alpský okruh a Bodamské jazero, Meersburg , autobusový poznávací zájazd, Alpský okruh a Bodamské jazero, Schaffhausen , autobusový poznávací zájazd, Alpský okruh a Bodamské jazero, Rýnske vodopády , autobusový poznávací zájazd, Alpský okruh a Bodamské jazero, Dolomity , autobusový poznávací zájazd, Alpský okruh a Bodamské jazero, Dolomity , autobusový poznávací zájazd, Alpský okruh a Bodamské jazero, Dolomity , autobusový poznávací zájazd, Alpský okruh a Bodamské jazero, Dolomity , autobusový poznávací zájazd, Alpský okruh a Bodamské jazero, Dolomity , autobusový poznávací zájazd, Alpský okruh a Bodamské jazero, Dolomity , autobusový poznávací zájazd, Alpský okruh a Bodamské jazero, Dolomity , Autobusový poznávací zájazd, Alpský okruh a Bodamské jazero, Innsbruck, zámok Ambrass , autobusový poznávací zájazd, Alpský okruh a Bodamské jazero, St. Gallen , Autobusový poznávací zájazd, Alpský okruh a Bodamské jazero, mapa , Autobusový poznávací zájazd, Alpský okruh a Bodamské jazero, leták
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1266114
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Okružná cesta, počas ktorej spoznáte históriu, užijete si prírodu, vychutnáte si horské výhľady a odnesiete si skvelé záížitky. Navštívite Rýnske vodopády, prejdete sa po kvetinovom ostrove, uvidíte múmiu ľadového muža a veľa iného. To všetko v objatí majestátnych Álp.


Ubytovanie: 4x v hoteli

Stravovanie: 4x raňajky


Cortina d´Ampezzo – Bolzano - St. Gallen – Schaffhausen - Mainau - Meersburg – Friedrichshafen – Innsbruck


Rakúsko:

Taliansko: 

Nemecko:

Švajčiarsko:


Doprava:
autobusová

Program:

1. deň – odchod zo Slovenska v skorých ranných hodinách. Popoludní krátka zastávka pri jazere Misurina, obklopeného vysokými horskými štítmi, ktoré sa zrkadlia na jeho hladine. Krátky transfer do exkluzívneho strediska Cortina d´Ampezzo, prezývaného aj „kráľovná Dolomitov“. Prehliadka romantického centra mesta, ležiaceho medzi 3300 m vysokými končiarmi Dolomitov, kde sa v roku 1956 konali Zimné olympijské hry. Možnosť návštevy olympijského štadióna. Presun do hotela, ubytovanie a nocľah.

2. deň – raňajky, príchod do horského strediska Sasso Pordoi s možnosťou vyviezť sa lanovkou na vrch Sass Pordoi (2950 m). Z vrcholu sa naskytá nádherný výhľad na okolité viac ako 3000 m vysoké končiare, okrem iných aj na najvyšší vrch Dolomitov, končiar Marmolada (3343 m). Pokračovanie Veľkou dolomitskou cestou, do hlavného mesta južného Tirolska – Bolzana. Prehliadka historického centra, v ktorom sa stretáva nemecká kultúra a architektúra s talianskou a vytvárajú tak zaujímavý kolorit na pozadí masívnych vrchov. Možnosť návštevy archeologického múzea, kde je vystavený slávny 5000 rokov starý ľadový muž Őtzi, ktorý bol objavený na rakúsko-talianskych hraniciach. Transfer do hotela, ubytovanie a nocľah.

  3. deň – raňajky, transfer do švajčiarskeho St. Gallenu, prehliadka historického centra so slávnou barokovou katedrálou, ktorá patrí do zoznamu UNESCO. Presun k Rýnskym vodopádom v meste Schaffhausen, ktoré sú najväčším vodopádom v Európe vzhľadom na prietok vody, vyhliadka, fakultatívne plavba loďou do tesnej blízkosti vodopádu. Transfer do hotela, ubytovanie a nocľah.

4. deň – raňajky, presun na kvetinový ostrov Mainau na Bodamskom jazere s impozantným arborétom. Plavba loďou k hradu Meersburg zo 7. storočia – najstarší hrad na území Nemecka, prechádzka historickým centrom. Odchod do neďalekého mesta Friedrichshafen, prehliadka centra a prístavu univerzitného mesta, ktoré je preslávené najmä vďaka Ferdinandovi von Zeppelinovi. Ten v meste založil továreň na vzducholode, návšteva Múzea vzducholodí so zaujímavými technickými expozíciami. Transfer do hotela v blízkosti Innsbrucku, ubytovanie a nocľah.  

5. deň – raňajky, presun do hlavného mesta Tirolska – Innsbrucku. Prehliadka námestia, katedrály, gotickej štvrte, ktorej symbolom je Zlatá strieška, Cisársky palác, renesančný zámok Ambras. V poludňajších hodinách transfer, príchod na Slovensko vo večerných hodinách.    


V cene je zahrnuté:
doprava luxusným autokarom, 4x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: palivový príplatok 5 EUR, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo PLUS 4,70 EUR/os./deň, orientačná cena vstupov 110 EUR/os. (platba na mieste v miestnej mene).  Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 160 EUR/4 noci, miestenka 10  EUR, príplatok za dvojsedadlo 165 EUR. Nástupné miesta: BA – bez príplatku, NR, TT - 10 EUR, NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM - 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA - 25 EUR.

Typ stravy:
raňajky

Dni:
5 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Cortina d´Ampezzo | Bolzano | St. Gallen | Mainau

Krajiny

Zobraziť všetky »

Kontaktujte nás

Potrebujete poradiť s výberom dovolenky, alebo chcete dostávat pravidelné ponuky na Váš email? Kontaktujte nás!

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »