Vietnam s pobytom pri mori v Phu Quoc

Destinácia: Vietnam
Kód zájazdu: 1292574
Cena od: 3 128,05 €
Príplatky od: 80 €
Poznávacie zájazdy
Exotika
Pobytovo-poznávacie

Výber termínu

23.10.2024 11 dní First Minute 3 128,05 € +80 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Úvod:
11-dňový letecký zájazd.

Perex:
Spoznajte krásy a tajomstvá exotického Vietnamu a oddýchnite si pri mori na najväčšom ostrove Vietnamu - Phu Quoc s najkrajšími plážami.

Program:

1. deň:
Odlet z Viedne do Vietnamu.

2. deň:
Prílet na letisko Tan Son Nhat, transfer do hotela. Po dlhej ceste si oddýchneme. Večer nás čaká plavba s večerou po rieke Saigon s tradičným predstavením.

3. deň:
Ho Či Minovo mesto, známe ako Saigon. Kultúrne, vzdelanostné, obchodné a turistické centrum, najväčšie mesto Vietnamu, kde sa stretáva kultúra Východu a Západu. Palác Zjednotenia – symbol Saigonskej vlády pred rokom 1975, kde sa dozvieme o Vietnamskej ideologickej vojne z rokov 1954 až 1975. Prehliadka francúzskej neorománskej katedrály Notre Dame, budova Hlavnej pošty architekta Gustave Eiffela, budova Ľudového výboru a Mestského divadla. Pozrieme sa aj na trh Ben Thanh.

4. deň:
Po raňajkách nás čakajú tunely Cu Či – podzemné mestečko, asi 120 km dlhý labyrint tunelov, ktoré postavili komunistické gerily počas Vietnamskej vojny. Obed. Po návrate do Saigonu osobné voľno na nákupy a individuálne spoznávanie mesta.

5. deň:
Po raňajkách sa vydáme na cestu do My Tho, hlavného mesta provincie Tien Giang. Mesto je prístavom v delte rieky Mekong, kde sa nalodíme a vydáme sa na plavbu k ostrovu. navštívime ovocnú záhradu a ochutnáme rôzne druhy tropického ovocia. Po dobrom obede sa vrátime do Saigonu. 

6. deň:
Pred nami je miestny prelet na najväčší ostrov Vietnamu - Phu Quoc. Čakajú nás dni oddychu na pláži, kúpanie, možnosť fakultatívnych výletov.

7. deň:
Pobyt na pláži.

8. deň:
Pobyt na pláži.

9. deň:
Pobyt na pláži.

10. deň:
Pobyt na pláži. V závislosti od letových časov transfer na letisko, odlet do Viedne.

11. deň:
Prílet do Viedne.


Ubytovanie:
3* a 4* hotely

Stravovanie:
raňajky, 1x večera, 2x obed


Doprava:
letecká z Viedne


Celková cena zahŕňa:
Leteckú dopravu s prestupom vrátane servisných a letiskových poplatkov. Transfer BA – letisko – BA. 8 x ubytovanie s raňajkami, 2x obed a 1x večera. Miestne transfery. Miestny prelet. Vstupy podľa programu. Výlet loďou po delte rieky Mekong. Pozývací list do Vietnamu. Miestneho sprievodcu a sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Stravu a nápoje okrem uvedenej. Povinné prepitné miestnym vodičom a sprievodcom 50 €/osoba (vyzbiera sprievodca po prílete do destinácie). Vízum do Vietnamu. Cestovné poistenie.

Kontaktujte nás

Potrebujete poradiť s výberom dovolenky, alebo chcete dostávat pravidelné ponuky na Váš email? Kontaktujte nás!

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »