Hrady a zámky z českých rozprávok

Hrady a zámky z českých rozprávok, poznávací zájazd Hrady a zámky z českých rozprávok, poznávací zájazd Hrady a zámky z českých rozprávok, poznávací zájazd Hrady a zámky z českých rozprávok, poznávací zájazd Hrady a zámky z českých rozprávok, poznávací zájazd
Destinácia: Česká republika
Kód zájazdu: 1327867
Cena od: 209 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

31.05.2024 3 dni First Minute 209 € +0 € autobusová
20.09.2024 3 dni First Minute 250,39 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
3-dňový autokarový zájazd

Úvod:
Česká republika je mimoriadne bohatá na zachovalé hrady a zámky. Tentokrát sa vyberieme na poľovnícky zámok Konopiště, navštívime kráľovský Beroun, zavítame na Karlštejn Karla IV. obľúbeného filmármi, Orlík týčiaci sa na skale nad Vltavou, po romantickej rezidencii rodu Schwarzenbergovcov v Hlubokej nad Vltavou sa presunieme do Českého Krumlova.

1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách (z Bratislavy cca o 7:00 h), v popoludňajších hodinách príchod na Konopiště (prehliadka poľovníckeho zámku a parku – bohaté interiéry, súkromné priestory Františka Ferdinanda, lovecké trofeje, zbierky zbraní), pokračovanie smerom na Beroun – prehliadka kráľovského mesta s dominantnou radnicou a stredovekými hradbami, ubytovanie.

2. deň:
Raňajky, odchod na jeden z najvýznamnejších českých hradov - hrad Karlštejn, ktorý bol založený v roku 1348 Karlom IV. na ochranu korunovačných klenotov (prehliadka – Cisársky palác, Kostol Panny Márie, Studničná veža). Pokračovanie k zámku Orlík, ktorý sa týči na skale priamo nad Vltavou (prehliadka), odchod na ubytovanie.

3. deň:
Raňajky, odchod do Hlubokej nad Vltavou (prehliadka štátneho zámku, ktorý je národnou kultúrnou pamiatkou a záhrad – romantická rezidencia rodu Schwarzenbergovcov bola v minulom storočí prestavaná podľa vzoru anglického Windsoru), pokračovanie do Českého Krumlova. Prehliadka zámku, ktorý je významnou architektonickou pamiatkou a svojou rozlohou je druhým najväčším hradným komplexom v Českej republike, individuálne voľno. Odchod na Slovensko, návrat vo večerných hodinách (cca 21:00 h).


Ubytovanie:
2x ubytovanie v hoteli 3*

Stravovanie:
2x raňajky


Doprava:
Autokarová


Poznámka:
Zmena programu vyhradená.

Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. 2x ubytovanie s raňajkami v hoteli 3*. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Doplatok za miestenku. Vstupy. Pobytovú taxu. Cestovné poistenie.




Kontaktujte nás

Potrebujete poradiť s výberom dovolenky, alebo chcete dostávat pravidelné ponuky na Váš email? Kontaktujte nás!

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »