Tokaj a okolie

Západ slnka pri viniciach Návšteva vínnej pivnice spojená s ochutnávkou Tokajské víno Vínna pivnica s ochutnávkou vín Tokajská oblasť v Maďarsku Vínna pivnica so sudmi Vchod do vínnej pivnice Staršie tokajské vína Maďarská vínna pivnica
Destinácia: Maďarsko
Kód zájazdu: 1328651
Cena od: 291,27 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Gastro

Výber termínu

04.10.2024 3 dni First Minute 291,27 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
Jedinečné jaskynné termálne kúpele v Miskolctapolca, vinárska oblasť Tokaj s ochutnávkou známych vín, Egerszalók so soľným kopcom, miniatúra tureckého Pammukale a na záver červené víno Egri Bikavér so špecialitami maďarskej kuchyne v historickej vinárskej oblasti.

1. deň:
Odchod zo Slovenska v skorých ranných hodinách. Príchod do historickej vinárskej oblasti Tokaj. Prehliadka vinárskej dedinky, následne návšteva vínnej pivnice s výkladom a ochutnávkou tokajských vín. Vo večerných hodinách odchod na ubytovanie.

2. deň:
Po raňajkách návšteva jedinečných jaskynných kúpeľov Barlangfürdő v Miskolctapolca. Termálna voda jaskynného systému je svetovou raritou, 30 °C teplú liečivú vodu ešte neobjavili v žiadnom inom krase. Pekné, zrenovované jaskynné kúpele poskytujú návštevníkom kúpajúcim sa v skalových bazénoch, dutinách a úzkych priechodoch nezabudnuteľné zážitky. Popoludní prehliadka mesta Miskolc. Historické jadro pochádza z konca 15. storočia a jeho najkrajšou časťou je pešia zóna s pekne zrenovovanými starobylými domami. V centre stojí významný gotický kalvínsky kostol. Návrat na ubytovanie.

3. deň:
Raňajky. Odchod do dedinky Egerszalók, ležiacej neďaleko mesta Eger, kde budeme mať možnosť sa okúpať v miestnych kúpeľoch. Vyzrážané soli časom sformovali soľný kopec s plochými jazierkami, miniatúrny maďarský variant tureckého Pammukale. Pokračovanie do historickej vinárskej oblasti s najslávnejším červeným vínom Egri Bikavér. Nenecháme si ujsť špeciality maďarskej kuchyne v niektorej z mnohých typických pivníc a na záver nás čaká ochutnávka egerských vín s výkladom. Príchod na Slovensko v neskorých večerných hodinách.


Ubytovanie:
2x v hoteli 3*

Stravovanie:
2x raňajky

Doprava:
Autokarová


Poznámka:
Zmena programu vyhradená.

Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. 2x ubytovanie s raňajkami v hoteli 3*. 2x ochutnávku vína s občerstvením. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Doplatok za miestenku. Doplatok za 2 večere. Vstupy. Pobytovú taxu. Cestovné poistenie.

Kontaktujte nás

Potrebujete poradiť s výberom dovolenky, alebo chcete dostávat pravidelné ponuky na Váš email? Kontaktujte nás!

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Informačná povinnosť prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »